Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 190pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mitsubishi pajero 3.2 did 190pk

Stage 1 Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 190pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 190pk 240pk +26.3%
Koppel 441nm 500nm +13.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Wat voor voordelen heeft tuning Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 190pk?

De standaard software in de Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 190pk ecu van uw Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 190pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

In enkele uren kan je Mitsubishi Pajero met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

chip tuning Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 190pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 190pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 190pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Meer koppel uit uw auto
 • Mooier geluid
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 190pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 190pk.

De chiptuning Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 190pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 190pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 190pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 190pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 190pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Specialistische kennis
 • Goede Mitsubishi Pajerotuning files in gebruik
 • Ontdek wat het chippen voor u Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 190pk kan doen:
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 190pk

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 190pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 190pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 190pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 190pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 190pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 190pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 190pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 190pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 190pk.

Specialistische ECU software notie

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 190pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 190pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Volvo ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Mitsubishi chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Mitsubishi auto.

Daarom is je Mitsubishi al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Mitsubishi dus even kwijt.