Mitsubishi ASX 1.8 DID 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mitsubishi asx 1.8 did 150pk

Stage 1 Mitsubishi ASX 1.8 DID 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 175pk +16.7%
Koppel 300nm 360nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Mitsubishi ASX 1.8 DID 150pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Mitsubishi ASX vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mitsubishi auto tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mitsubishi ASX 1.8 DID 150pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Mitsubishi ASX 1.8 DID 150pk gaat u merken dat uw Mitsubishi ASX 1.8 DID 150pk veel soepelder rijdt door Mitsubishi ASX tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je Mitsubishi ASX 1.8 DID 150pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt beter
 • Comfortabeler rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Mitsubishi ASX 1.8 DID 150pk
 • Meer vermogen uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Mitsubishi ASX 1.8 DID 150pk?​

Bij stage één tuning Mitsubishi ASX 1.8 DID 150pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mitsubishi ASX 1.8 DID 150pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mitsubishi ASX 1.8 DID 150pk.

De chiptuning Mitsubishi ASX 1.8 DID 150pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mitsubishi ASX 1.8 DID 150pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety beloven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Mitsubishi ASX 1.8 DID 150pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Mitsubishi ASX 1.8 DID 150pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Mitsubishi ASX 1.8 DID 150pk
 • Goede Mitsubishi ASXchiptuning bestanden in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Mitsubishi auto
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Mitsubishi ASX 1.8 DID 150pk OBD chiptuning

OBD tuning Mitsubishi ASX 1.8 DID 150pk is een populaire methode om je Mitsubishi ASX 1.8 DID 150pk te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Mitsubishi ASX 1.8 DID 150pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Mitsubishi ASX 1.8 DID 150pk. Zonder de Mitsubishi ASX 1.8 DID 150pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Mitsubishi ASX 1.8 DID 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 chiptuning Mitsubishi ASX 1.8 DID 150pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Mitsubishi ASX 1.8 DID 150pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Mitsubishi ASX 1.8 DID 150pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mitsubishi ASX 1.8 DID 150pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mitsubishi ASX 1.8 DID 150pk haalt.

Stage 2 chiptuning Mitsubishi ASX 1.8 DID 150pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over Mitsubishi ASX 1.8 DID 150pk ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Mitsubishi ASX 1.8 DID 150pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mitsubishi ASX 1.8 DID 150pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mitsubishi zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mitsubishi doen.