Mercedes-Benz S 320 CDI 204pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Mercedes-Benz S 320 CDI 204pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 204pk 240pk +17.6%
Koppel 500nm 570nm +14%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz S 320 CDI 204pk kan doen:

Het standaard programma in de motor computer van uw Mercedes-Benz S 320 CDI 204pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chiptuning.

In een paar uur kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Mercedes-Benz S 320 CDI 204pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Mercedes-Benz S tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je Mercedes-Benz S 320 CDI 204pk meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sportiever karakter
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt mooier

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mercedes-Benz S 320 CDI 204pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw Mercedes-Benz S 320 CDI 204pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Mercedes-Benz S 320 CDI 204pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Mercedes-Benz S 320 CDI 204pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Mercedes-Benz S 320 CDI 204pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Mercedes-Benz S 320 CDI 204pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede Mercedes-Benz Stuning files in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Mercedes-Benz S 320 CDI 204pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Mercedes-Benz S 320 CDI 204pk is een veelvoorkomende methode om je auto te tunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Mercedes-Benz S 320 CDI 204pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Mercedes-Benz S 320 CDI 204pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode moet je zelfs de Mercedes-Benz S 320 CDI 204pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Mercedes-Benz S 320 CDI 204pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Mercedes-Benz S 320 CDI 204pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Mercedes-Benz S 320 CDI 204pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de Mercedes-Benz S 320 CDI 204pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Mercedes-Benz S 320 CDI 204pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mercedes-Benz S 320 CDI 204pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Mercedes-Benz S 320 CDI 204pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Mercedes-Benz S 320 CDI 204pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz S 320 CDI 204pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz auto, zonder dat hierbij aanpassingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz auto doen.