Mercedes-Benz GLC 300 – 258pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz glc 300 – 258pk

Stage 1 Mercedes-Benz GLC 300 – 258pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 258pk 275pk +6.6%
Koppel 370nm 450nm +21.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz GLC 300 – 258pk kan doen:

De standaard software in de ecu van uw Mercedes-Benz GLC is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz auto chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mercedes-Benz GLC kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Mercedes-Benz GLC chip tunen. Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Harder geluid
 • Meer PK’s

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Mercedes-Benz GLC 300 – 258pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz GLC 300 – 258pk specialist. Daarna sturen we de software van uw Mercedes-Benz GLC 300 – 258pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Mercedes-Benz GLC 300 – 258pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mercedes-Benz GLC 300 – 258pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Na het Mercedes-Benz GLC 300 – 258pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Mercedes-Benz GLC 300 – 258pk.

Veilige chip tuning door

 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Mercedes-Benz GLC 300 – 258pk
 • Goede Mercedes-Benz GLCchiptuning files in gebruik
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Mercedes-Benz GLC 300 – 258pk
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Methodes voor Mercedes-Benz GLC 300 – 258pk motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz GLC 300 – 258pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Mercedes-Benz GLC 300 – 258pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Mercedes-Benz GLC 300 – 258pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw Mercedes-Benz GLC 300 – 258pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Mercedes-Benz GLC 300 – 258pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze manier hoef je zelfs de Mercedes-Benz GLC 300 – 258pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Mercedes-Benz GLC 300 – 258pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Mercedes-Benz GLC 300 – 258pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Mercedes-Benz GLC 300 – 258pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Mercedes-Benz GLC 300 – 258pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mercedes-Benz GLC 300 – 258pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Mercedes-Benz GLC 300 – 258pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Mercedes-Benz GLC 300 – 258pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz GLC 300 – 258pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Mercedes-Benz al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.