Mercedes-Benz R 320 CDI 211pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz r 320 cdi 211pk

Stage 1 Mercedes-Benz R 320 CDI 211pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 211pk 260pk +23.2%
Koppel 510nm 600nm +17.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz R 320 CDI 211pk auto chiptunen?

De ecu van uw Mercedes-Benz R 320 CDI 211pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Mercedes-Benz R vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Mercedes-Benz R kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning Mercedes-Benz R 320 CDI 211pk. Je auto zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Beter geluid
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer performance uit uw auto
 • Meer plezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chippen Mercedes-Benz R 320 CDI 211pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Mercedes-Benz R 320 CDI 211pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz R 320 CDI 211pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Mercedes-Benz R 320 CDI 211pk werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Mercedes-Benz R 320 CDI 211pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Mercedes-Benz R 320 CDI 211pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Mercedes-Benz R 320 CDI 211pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Mercedes-Benz auto
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Een back-up van de oude staat

Ontdek wat auto chip tuning voor u Mercedes-Benz R 320 CDI 211pk kan doen:

Methodes voor Mercedes-Benz R 320 CDI 211pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Mercedes-Benz R 320 CDI 211pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Mercedes-Benz R 320 CDI 211pk is een veelvoorkomende methode om je Mercedes-Benz R 320 CDI 211pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Mercedes-Benz R 320 CDI 211pk. Met deze manier moet je zelfs de Mercedes-Benz R 320 CDI 211pk ECU niet te ontmantelen.

Je Mercedes-Benz R 320 CDI 211pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Mercedes-Benz R 320 CDI 211pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mercedes-Benz R 320 CDI 211pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mercedes-Benz R 320 CDI 211pk chiptuning. Je Mercedes-Benz R 320 CDI 211pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Mercedes-Benz R 320 CDI 211pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over Mercedes-Benz R 320 CDI 211pk ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz R 320 CDI 211pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz .

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.