Mercedes-Benz GL 420 CDI 306pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz gl 420 cdi 306pk

Stage 1 Mercedes-Benz GL 420 CDI 306pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 306pk 350pk +14.4%
Koppel 700nm 810nm +15.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz GL 420 CDI 306pk chiptunen?

De ecu software van uw Mercedes-Benz GL is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Mercedes-Benz GL tunen. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Mercedes-Benz GL 420 CDI 306pk:​​

 • Minder brandstof gebruik van uw Mercedes-Benz GL 420 CDI 306pk
 • Geluid klinkt beter
 • Meer plezier ​
 • Sneller optrekken

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 tuning Mercedes-Benz GL 420 CDI 306pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mercedes-Benz GL 420 CDI 306pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Mercedes-Benz GL 420 CDI 306pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz GL 420 CDI 306pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mercedes-Benz GL 420 CDI 306pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Mercedes-Benz GL 420 CDI 306pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz GL 420 CDI 306pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Mercedes-Benz GL 420 CDI 306pk
 • Goede Mercedes-Benz GLtuning bestanden in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Mercedes-Benz GL 420 CDI 306pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Mercedes-Benz GL 420 CDI 306pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz GL 420 CDI 306pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw Mercedes-Benz GL 420 CDI 306pk.

Daardoor is dit een voordelige Mercedes-Benz GL 420 CDI 306pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. Zonder de Mercedes-Benz GL 420 CDI 306pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Mercedes-Benz GL 420 CDI 306pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de Mercedes-Benz GL 420 CDI 306pk!

Mercedes-Benz GL 420 CDI 306pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Mercedes-Benz GL 420 CDI 306pk plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz GL 420 CDI 306pk genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Mercedes-Benz GL 420 CDI 306pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Specialistische Mercedes-Benz GL 420 CDI 306pk ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten Mercedes-Benz GL 420 CDI 306pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Mercedes-Benz GL 420 CDI 306pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.