Mercedes-Benz GLC 200d 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz glc 200d 163pk

Stage 1 Mercedes-Benz GLC 200d 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 210pk +28.8%
Koppel 360nm 460nm +27.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz GLC 200d 163pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Mercedes-Benz GLC is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Mercedes-Benz GLC 200d 163pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz motor tuning.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chip tuning Mercedes-Benz GLC 200d 163pk. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Mercedes-Benz GLC 200d 163pk chiptuning:​​

 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Sportiever karakter
 • Aangenaam rijden​​
 • Harder geluid

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw Mercedes-Benz GLC 200d 163pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Mercedes-Benz GLC 200d 163pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Mercedes-Benz GLC 200d 163pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Mercedes-Benz GLC 200d 163pk in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Na het Mercedes-Benz GLC 200d 163pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Goede Mercedes-Benz GLCchiptuning bestanden in gebruik
 • Een kopie van de oude staat
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Mercedes-Benz GLC 200d 163pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Mercedes-Benz GLC 200d 163pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Mercedes-Benz GLC 200d 163pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Mercedes-Benz GLC 200d 163pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Mercedes-Benz GLC 200d 163pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Mercedes-Benz GLC 200d 163pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz GLC 200d 163pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mercedes-Benz GLC 200d 163pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercedes-Benz GLC 200d 163pk haalt.

Stage 2 Mercedes-Benz GLC 200d 163pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Mercedes-Benz GLC 200d 163pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercedes-Benz GLC 200d 163pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.