Mercedes-Benz V-Klasse 300d 240pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz v-klasse 300d 240pk

Stage 1 Mercedes-Benz V-Klasse 300d 240pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 240pk 270pk +12.5%
Koppel 500nm 560nm +12%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz V-Klasse 300d 240pk chiptunen?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Mercedes-Benz V-Klasse een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Mercedes-Benz V-Klasse kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de tuning Mercedes-Benz V-Klasse 300d 240pk. Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sneller optrekken
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Mercedes-Benz
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Aangenaam rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz V-Klasse 300d 240pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Mercedes-Benz V-Klasse 300d 240pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Mercedes-Benz V-Klasse 300d 240pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz V-Klasse 300d 240pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mercedes-Benz V-Klasse 300d 240pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Mercedes-Benz V-Klasse 300d 240pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Mercedes-Benz V-Klasse 300d 240pk
 • Ontdek wat chiptuning voor u Mercedes-Benz V-Klasse 300d 240pk kan doen:

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Mercedes-Benz V-Klasse 300d 240pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Mercedes-Benz V-Klasse 300d 240pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Mercedes-Benz V-Klasse 300d 240pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Mercedes-Benz V-Klasse 300d 240pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Mercedes-Benz V-Klasse 300d 240pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Mercedes-Benz V-Klasse 300d 240pk. Zonder de Mercedes-Benz V-Klasse 300d 240pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Mercedes-Benz V-Klasse 300d 240pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Mercedes-Benz V-Klasse 300d 240pk!

Chiptuning Mercedes-Benz V-Klasse 300d 240pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Mercedes-Benz V-Klasse 300d 240pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz V-Klasse 300d 240pk. Je Mercedes-Benz V-Klasse 300d 240pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Mercedes-Benz V-Klasse 300d 240pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software kennis

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz V-Klasse 300d 240pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz V-Klasse 300d 240pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz , zonder dat hierbij aanpassingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz auto en bent u uw Mercedes-Benz dus even kwijt.