Mercedes-Benz CL 63 AMG 525pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz cl 63 amg 525pk

Stage 1 Mercedes-Benz CL 63 AMG 525pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 525pk 555pk +5.7%
Koppel 630nm 660nm +4.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz CL 63 AMG 525pk chiptunen?

De ecu van uw Mercedes-Benz CL is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mercedes-Benz CL 63 AMG 525pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

chiptuning Mercedes-Benz CL 63 AMG 525pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Mercedes-Benz CL 63 AMG 525pk:​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Geluid klinkt mooier
 • Meer plezier ​
 • Meer vermogen uit uw auto

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Mercedes-Benz CL 63 AMG 525pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mercedes-Benz CL 63 AMG 525pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Mercedes-Benz CL 63 AMG 525pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Mercedes-Benz CL 63 AMG 525pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Mercedes-Benz CL 63 AMG 525pk in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door

 • Exclusief gebruik van de beste Mercedes-Benz CL 63 AMG 525pk tuning files
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Mercedes-Benz CL 63 AMG 525pk kan worden!
 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Methodes voor Mercedes-Benz CL 63 AMG 525pk motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz CL 63 AMG 525pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Mercedes-Benz CL 63 AMG 525pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Mercedes-Benz CL 63 AMG 525pk is een geliefde methode om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Mercedes-Benz CL 63 AMG 525pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Mercedes-Benz CL 63 AMG 525pk aanpassen. Via deze manier hoef je zelfs de Mercedes-Benz CL 63 AMG 525pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Mercedes-Benz CL 63 AMG 525pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Mercedes-Benz CL 63 AMG 525pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mercedes-Benz CL 63 AMG 525pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Mercedes-Benz CL 63 AMG 525pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Specialistische Mercedes-Benz CL 63 AMG 525pk ECU software inzicht

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast Mercedes-Benz CL 63 AMG 525pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor Mercedes-Benz CL 63 AMG 525pk als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz doen.