Mercedes-Benz Viano 2.2 CDI 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz viano 2.2 cdi 163pk

Stage 1 Mercedes-Benz Viano 2.2 CDI 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 200pk +22.7%
Koppel 360nm 440nm +22.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz Viano 2.2 CDI 163pk chiptunen?

De standaard software in de motor computer van uw Mercedes-Benz Viano 2.2 CDI 163pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw Mercedes-Benz Viano een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Mercedes-Benz Viano 2.2 CDI 163pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Mercedes-Benz Viano tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je Mercedes-Benz Viano 2.2 CDI 163pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Meer performance uit uw auto
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mercedes-Benz Viano 2.2 CDI 163pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz Viano 2.2 CDI 163pk specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mercedes-Benz Viano 2.2 CDI 163pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Mercedes-Benz Viano 2.2 CDI 163pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz Viano 2.2 CDI 163pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Mercedes-Benz Viano 2.2 CDI 163pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. Zonder uw Mercedes-Benz Viano 2.2 CDI 163pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je Mercedes-Benz Viano 2.2 CDI 163pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Mercedes-Benz Viano 2.2 CDI 163pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning door

 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Gebruik van goede chiptuning files

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Mercedes-Benz Viano 2.2 CDI 163pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Stage 1 Mercedes-Benz Viano 2.2 CDI 163pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Mercedes-Benz Viano 2.2 CDI 163pk is een populaire manier om je Mercedes-Benz Viano 2.2 CDI 163pk te chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Mercedes-Benz Viano 2.2 CDI 163pk. Zonder de Mercedes-Benz Viano 2.2 CDI 163pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Mercedes-Benz Viano 2.2 CDI 163pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de Mercedes-Benz Viano 2.2 CDI 163pk!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz Viano 2.2 CDI 163pk

Met deze naam weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Mercedes-Benz Viano 2.2 CDI 163pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz Viano 2.2 CDI 163pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercedes-Benz Viano 2.2 CDI 163pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Mercedes-Benz Viano 2.2 CDI 163pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning Bentley
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.