Lancia Ypsilon 1.4i 8v 77pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Lancia ypsilon 1.4i 8v 77pk

Stage 1 Lancia Ypsilon 1.4i 8v 77pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 77pk 85pk +10.4%
Koppel 113nm 125nm +10.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100120140

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Lancia Ypsilon 1.4i 8v 77pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Lancia Ypsilon 1.4i 8v 77pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de tuning Lancia Ypsilon 1.4i 8v 77pk. Je Lancia Ypsilon zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Lancia Ypsilon 1.4i 8v 77pk
 • Geluid klinkt harder
 • Sneller optrekken
 • Meer plezier ​

Hoe gaat dat precies, remappen van een Lancia Ypsilon 1.4i 8v 77pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Lancia Ypsilon 1.4i 8v 77pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Lancia Ypsilon 1.4i 8v 77pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Lancia Ypsilon 1.4i 8v 77pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Lancia Ypsilon 1.4i 8v 77pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chip tuning door

 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • We kopiëren uw software eerst

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Lancia Ypsilon 1.4i 8v 77pk kan worden!

Methodes voor Lancia Ypsilon 1.4i 8v 77pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Lancia Ypsilon 1.4i 8v 77pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Lancia Ypsilon 1.4i 8v 77pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Lancia Ypsilon 1.4i 8v 77pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Lancia Ypsilon 1.4i 8v 77pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Lancia Ypsilon 1.4i 8v 77pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Lancia Ypsilon 1.4i 8v 77pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Lancia Ypsilon 1.4i 8v 77pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Lancia Ypsilon 1.4i 8v 77pk chiptuning. Hierbij pas je de Lancia Ypsilon 1.4i 8v 77pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Lancia Ypsilon 1.4i 8v 77pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Lancia Ypsilon 1.4i 8v 77pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Lancia Ypsilon 1.4i 8v 77pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Ferrari ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Lancia al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.