Lancia Phedra 2.2 JTD 128pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Lancia phedra 2.2 jtd 128pk

Stage 1 Lancia Phedra 2.2 JTD 128pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 128pk 160pk +25%
Koppel 314nm 400nm +27.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw Lancia Phedra 2.2 JTD 128pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Lancia Phedra tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je Lancia Phedra 2.2 JTD 128pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer koppel
 • Harder geluid uit uw auto
 • Meer plezier uit uw Lancia Phedra 2.2 JTD 128pk​
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Lancia Phedra 2.2 JTD 128pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw Lancia Phedra 2.2 JTD 128pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Lancia Phedra 2.2 JTD 128pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Lancia Phedra 2.2 JTD 128pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Lancia Phedra 2.2 JTD 128pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je Lancia Phedra 2.2 JTD 128pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Lancia Phedra 2.2 JTD 128pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Lancia Phedra 2.2 JTD 128pk
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Lancia Phedra 2.2 JTD 128pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Lancia Phedra 2.2 JTD 128pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Lancia Phedra 2.2 JTD 128pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Lancia Phedra 2.2 JTD 128pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Lancia Phedra 2.2 JTD 128pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Lancia Phedra 2.2 JTD 128pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Lancia Phedra 2.2 JTD 128pk. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Lancia Phedra 2.2 JTD 128pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Lancia Phedra 2.2 JTD 128pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Lancia Phedra 2.2 JTD 128pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Lancia Phedra 2.2 JTD 128pk.

Gespecialiseerde know-how over Lancia Phedra 2.2 JTD 128pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Lancia Phedra 2.2 JTD 128pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor Lancia Phedra 2.2 JTD 128pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Alfa Romeo ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Lancia auto, zonder dat hierbij aanpassingen Lancia baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Lancia zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.