Lancia Musa 1.3 JTDm 70pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Lancia musa 1.3 jtdm 70pk

Stage 1 Lancia Musa 1.3 JTDm 70pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 70pk 90pk +28.6%
Koppel 180nm 230nm +27.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Lancia Musa is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

In een paar uur kan je Lancia Musa met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door Lancia Musa tunen. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Lancia Musa 1.3 JTDm 70pk:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Meer performance uit uw Lancia
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Harder geluid

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Lancia Musa 1.3 JTDm 70pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Lancia Musa 1.3 JTDm 70pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Lancia Musa 1.3 JTDm 70pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Lancia Musa 1.3 JTDm 70pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Lancia Musa 1.3 JTDm 70pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Lancia Musa 1.3 JTDm 70pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • We back-uppen uw software eerst
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Goede Lancia Musachiptuning files in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Lancia auto
 • Goede accu voeding tijdens het tunen

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Lancia Musa 1.3 JTDm 70pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Lancia Musa 1.3 JTDm 70pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Lancia Musa 1.3 JTDm 70pk zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Lancia Musa 1.3 JTDm 70pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. Via deze methode hoef je zelfs de Lancia Musa 1.3 JTDm 70pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Lancia Musa 1.3 JTDm 70pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Lancia Musa 1.3 JTDm 70pk!

Chiptuning Lancia Musa 1.3 JTDm 70pk Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Bij deze methode van Lancia Musa 1.3 JTDm 70pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de Lancia Musa 1.3 JTDm 70pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Lancia Musa 1.3 JTDm 70pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Lancia Musa 1.3 JTDm 70pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Lancia Musa 1.3 JTDm 70pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Lancia Musa 1.3 JTDm 70pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Lancia Musa 1.3 JTDm 70pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Land Rover motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 Lancia chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Lancia .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.