Lancia Lybra 1.9 JTD 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Lancia lybra 1.9 jtd 110pk

Stage 1 Lancia Lybra 1.9 JTD 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 140pk +27.3%
Koppel 275nm 330nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw Lancia Lybra 1.9 JTD 110pk kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

Door het chippen van uw Lancia auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Lancia Lybra tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Lancia Lybra veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je auto zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consistenter.

De voordelen Lancia Lybra 1.9 JTD 110pk chiptuning:​​

 • Meer performance
 • Meer rijplezier ​
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Geluid klinkt sportiever

Hoe werkt het?​

Bij stage one tuning Lancia Lybra 1.9 JTD 110pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Lancia Lybra 1.9 JTD 110pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw Lancia Lybra 1.9 JTD 110pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Lancia Lybra 1.9 JTD 110pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Lancia Lybra 1.9 JTD 110pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. Zonder uw Lancia Lybra 1.9 JTD 110pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Lancia Lybra 1.9 JTD 110pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Lancia Lybra 1.9 JTD 110pk
 • Gebruik van goede Lancia Lybra 1.9 JTD 110pk chiptuning software
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Een back-up van de oude staat

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Lancia Lybra 1.9 JTD 110pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Lancia Lybra 1.9 JTD 110pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Lancia Lybra 1.9 JTD 110pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Lancia Lybra 1.9 JTD 110pk is de meest populaire vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Lancia Lybra 1.9 JTD 110pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Lancia Lybra 1.9 JTD 110pk Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Lancia Lybra 1.9 JTD 110pk chiptuning. Hierbij pas je de Lancia Lybra 1.9 JTD 110pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Lancia Lybra 1.9 JTD 110pk haalt.

Voor wie alles uit hun Lancia Lybra 1.9 JTD 110pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde kennis over Lancia Lybra 1.9 JTD 110pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Lancia auto, zonder dat hierbij veranderingen Lancia baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.