Lancia Kappa 2.4 JTD 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Lancia kappa 2.4 jtd 136pk

Stage 1 Lancia Kappa 2.4 JTD 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 168pk +23.5%
Koppel 310nm 370nm +19.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de ecu van uw Lancia Kappa is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Lancia auto motor tuning.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chip tuning Lancia Kappa 2.4 JTD 136pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je Lancia Kappa meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sneller optrekken
 • Aangenaam rijden​ met uw Lancia Kappa 2.4 JTD 136pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Harder geluid uit uw Lancia

Hoe werkt het?​

Bij stage één tuning Lancia Kappa 2.4 JTD 136pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw Lancia Kappa 2.4 JTD 136pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Lancia Kappa 2.4 JTD 136pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Lancia Kappa 2.4 JTD 136pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Lancia Kappa 2.4 JTD 136pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Lancia Kappa 2.4 JTD 136pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Lancia Kappa 2.4 JTD 136pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Lancia Kappa 2.4 JTD 136pk
 • Gebruik van goede tuning software
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Ontdek wat chiptuning voor u Lancia Kappa 2.4 JTD 136pk kan doen:

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Lancia Kappa 2.4 JTD 136pk wordt!

Verschillende vormen Lancia Kappa 2.4 JTD 136pk motor tuning:

Voor het Lancia Kappa 2.4 JTD 136pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Lancia Kappa 2.4 JTD 136pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Lancia Kappa 2.4 JTD 136pk is de meest gevraagde methode van tuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Lancia Kappa 2.4 JTD 136pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Lancia Kappa 2.4 JTD 136pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Lancia Kappa 2.4 JTD 136pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Lancia Kappa 2.4 JTD 136pk. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Lancia Kappa 2.4 JTD 136pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Lancia Kappa 2.4 JTD 136pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Lancia Kappa 2.4 JTD 136pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over Lancia Kappa 2.4 JTD 136pk ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Lancia Kappa 2.4 JTD 136pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Lancia Kappa 2.4 JTD 136pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Lancia chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Lancia .

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Lancia auto en bent u uw Lancia dus even kwijt.