Jeep Renegade 1.6 Multijet 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jeep renegade 1.6 multijet 120pk

Stage 1 Jeep Renegade 1.6 Multijet 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 155pk +29.2%
Koppel 320nm 380nm +18.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Jeep Renegade 1.6 Multijet 120pk chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Jeep Renegade kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chip tuning Jeep Renegade 1.6 Multijet 120pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je Jeep Renegade meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Jeep Renegade 1.6 Multijet 120pk:​​

 • Meer vermogen uit uw Jeep
 • Meer rijplezier uit uw Jeep Renegade 1.6 Multijet 120pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Harder geluid uit uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw Jeep Renegade 1.6 Multijet 120pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Jeep Renegade 1.6 Multijet 120pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Jeep Renegade 1.6 Multijet 120pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Jeep Renegade 1.6 Multijet 120pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding gedurende het chippen

Ontdek wat chip tuning voor u Jeep Renegade 1.6 Multijet 120pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Jeep Renegade 1.6 Multijet 120pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Jeep Renegade 1.6 Multijet 120pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Jeep Renegade 1.6 Multijet 120pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Jeep Renegade 1.6 Multijet 120pk.

Daardoor is dit een voordelige Jeep Renegade 1.6 Multijet 120pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Jeep Renegade 1.6 Multijet 120pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Jeep Renegade 1.6 Multijet 120pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Jeep Renegade 1.6 Multijet 120pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Jeep Renegade 1.6 Multijet 120pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Jeep Renegade 1.6 Multijet 120pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Jeep Renegade 1.6 Multijet 120pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Jeep Renegade 1.6 Multijet 120pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Jeep Renegade 1.6 Multijet 120pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Jeep Renegade 1.6 Multijet 120pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Ferrari ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Jeep chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.