Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi V8 357pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jeep grand cherokee 5.7 hemi v8 357pk

Stage 1 Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi V8 357pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 357pk 375pk +5%
Koppel 527nm 545nm +3.4%
 • Tuning-opties:
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Jeep Grand Cherokee vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Jeep Grand Cherokee tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Jeep Grand Cherokee veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi V8 357pk chiptuning:​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi V8 357pk
 • Meer performance
 • Beter geluid

Hoe werkt het?​

Voor stage één chiptuning Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi V8 357pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi V8 357pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi V8 357pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi V8 357pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi V8 357pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi V8 357pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi V8 357pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi V8 357pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Gebruik van beste tuning files
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi V8 357pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Jeep auto

Ontdek wat auto tuning voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi V8 357pk motor tuning:

Voor het Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi V8 357pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi V8 357pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi V8 357pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi V8 357pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi V8 357pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi V8 357pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi V8 357pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi V8 357pk chiptuning. Je Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi V8 357pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi V8 357pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi V8 357pk ECU programmatuur inzicht

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi V8 357pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi V8 357pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Jeep en bent u uw Jeep auto dus even kwijt.