Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 230pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jeep grand cherokee 4.7 v8 230pk

Stage 1 Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 230pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 230pk 250pk +8.7%
Koppel 400nm 420nm +5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Ontdek wat chiptuning voor uw Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 230pk auto kan doen:

De ecu software van uw Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 230pk is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het chippen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Jeep kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Jeep Grand Cherokee chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 230pk meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Geluid klinkt harder
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 230pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig

 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Jeep auto
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 230pk wordt!
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 230pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 230pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 230pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 230pk zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 230pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze manier moet je zelfs de Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 230pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 230pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 230pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 230pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 230pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 230pk haalt.

Stage 2 chiptuning Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 230pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 230pk ECU programmatuur inzicht

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 230pk auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 230pk ook diverse andere software modificaties voor Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 230pk als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Jeep al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Jeep auto doen.