Jeep Grand Cherokee 3.6 V6 VVT 286pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jeep grand cherokee 3.6 v6 vvt 286pk

Stage 1 Jeep Grand Cherokee 3.6 V6 VVT 286pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 286pk 300pk +4.9%
Koppel 347nm 370nm +6.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning Jeep Grand Cherokee 3.6 V6 VVT 286pk?

De ecu software van uw Jeep Grand Cherokee 3.6 V6 VVT 286pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Jeep Grand Cherokee vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Jeep Grand Cherokee 3.6 V6 VVT 286pk gaat u merken dat uw Jeep Grand Cherokee veel lekkerder rijdt door Jeep Grand Cherokee chip tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Beter geluid
 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever karakter

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw Jeep Grand Cherokee 3.6 V6 VVT 286pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Jeep Grand Cherokee 3.6 V6 VVT 286pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Jeep Grand Cherokee 3.6 V6 VVT 286pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Jeep Grand Cherokee 3.6 V6 VVT 286pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Jeep Grand Cherokee 3.6 V6 VVT 286pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Jeep Grand Cherokee 3.6 V6 VVT 286pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Jeep Grand Cherokee 3.6 V6 VVT 286pk in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Jeep Grand Cherokee 3.6 V6 VVT 286pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Jeep Grand Cherokee 3.6 V6 VVT 286pk
 • We kopiëren uw software eerst
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Jeep Grand Cherokee 3.6 V6 VVT 286pk motor tuning:

Voor het Jeep Grand Cherokee 3.6 V6 VVT 286pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Jeep Grand Cherokee 3.6 V6 VVT 286pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Jeep Grand Cherokee 3.6 V6 VVT 286pk is de meest populaire methode van chiptuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Jeep Grand Cherokee 3.6 V6 VVT 286pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze methode moet je zelfs de Jeep Grand Cherokee 3.6 V6 VVT 286pk ECU niet te ontmantelen.

Je Jeep Grand Cherokee 3.6 V6 VVT 286pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Jeep Grand Cherokee 3.6 V6 VVT 286pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Jeep Grand Cherokee 3.6 V6 VVT 286pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Jeep Grand Cherokee 3.6 V6 VVT 286pk. Hierbij pas je de Jeep Grand Cherokee 3.6 V6 VVT 286pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Jeep Grand Cherokee 3.6 V6 VVT 286pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Jeep Grand Cherokee 3.6 V6 VVT 286pk ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu programmeren Mitsubishi
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Jeep auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Jeep auto doen.