Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 218pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jeep grand cherokee 3.0 crd 218pk

Stage 1 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 218pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 218pk 265pk +21.6%
Koppel 510nm 600nm +17.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 218pk ecu van uw Jeep Grand Cherokee is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Jeep Grand Cherokee vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Jeep chip tuning.

In een paar uur kan je Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 218pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Jeep Grand Cherokee zult u merken dat uw Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 218pk veel lekkerder gaat door tuning Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 218pk. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Sportiever karakter
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Mooier geluid uit uw Jeep
 • Meer rijplezier uit uw Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 218pk​

Hoe gaat dat precies, remappenJeep Grand Cherokee 3.0 CRD 218pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 218pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 218pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 218pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 218pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Exclusief gebruik van goede Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 218pk chiptuning files
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!
 • Een kopie van de oude staat
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 218pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 218pk is een veelvoorkomende methode om je Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 218pk te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 218pk. Via deze manier moet je zelfs de Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 218pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 218pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 218pk plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 218pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 218pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 218pk haalt.

Voor wie alles uit hun Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 218pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde kennis over Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 218pk ECU software: onze plus

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 218pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning files Mercedes-Benz
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Jeep .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.