Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 211pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jeep grand cherokee 3.0 crd 211pk

Stage 1 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 211pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 211pk 265pk +25.6%
Koppel 510nm 600nm +17.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 211pk auto chiptunen?

De standaard software in de Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 211pk ecu van uw Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 211pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 211pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

chip tuning Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 211pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 211pk:​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer koppel uit uw auto
 • Harder geluid

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 211pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 211pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 211pk is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 211pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 211pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Exclusief gebruik van goede Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 211pk chiptuning files
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 211pk

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 211pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 211pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 211pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 211pk.

Hierdoor is dit een goedkope Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 211pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 211pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode moet je zelfs de Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 211pk ECU niet te ontmantelen.

Je Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 211pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 211pk chiptuning

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 211pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 211pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 211pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 211pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Jeep doen.