Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 190pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jeep grand cherokee 3.0 crd 190pk

Stage 1 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 190pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 190pk 280pk +47.4%
Koppel 440nm 610nm +38.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 190pk auto chiptunen?

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

In enkele uren kan je Jeep Grand Cherokee door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chip tuning Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 190pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Jeep Grand Cherokee zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Sportiever karakter
 • Sportiever geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat dat precies, chippen van een Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 190pk?​

Voor stage one chiptuning Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 190pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 190pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 190pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 190pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 190pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 190pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 190pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 190pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 190pk.

Veilige chip tuning

 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Jeep auto
 • Gebruik van de beste Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 190pk chiptuning files
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Een kopie van de oude staat

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 190pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 190pk is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. Met deze methode moet je zelfs de Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 190pk ECU niet te ontmantelen.

Je Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 190pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 190pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 190pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 190pk haalt.

Voor wie alles uit hun Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 190pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 190pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 190pk.

Zo doen wij naast Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 190pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 190pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning Hyundai
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Jeep auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Jeep auto en bent u uw Jeep dus even kwijt.