Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jeep grand cherokee 2.7 crd 163pk

Stage 1 Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 200pk +22.7%
Koppel 400nm 480nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Ontdek wat chiptuning voor uw Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 163pk kan doen:

De ecu van uw Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 163pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Jeep kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Jeep Grand Cherokee is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chip tuning Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 163pk. Je Jeep Grand Cherokee zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij levert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer koppel uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 163pk
 • Comfortabeler rijden​ met uw Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 163pk​
 • Sportiever geluid uit uw Jeep

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één chiptuning Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 163pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 163pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 163pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 163pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 163pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 163pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Jeep auto
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • De beste Jeep Grand Cherokeechiptuning software in gebruik
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 163pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 163pk motor tuning:

Voor het Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 163pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 163pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 163pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode moet je zelfs de Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 163pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 163pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 163pk!

Stage 2 Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 163pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 163pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 163pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 163pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 163pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 163pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning nederland Toyota
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Jeep chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Jeep auto.

Daarom is je Jeep al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Jeep en bent u uw Jeep auto dus even kwijt.