Jeep Compass 2.4i 172pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jeep compass 2.4i 172pk

Stage 1 Jeep Compass 2.4i 172pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 172pk 190pk +10.5%
Koppel 220nm 240nm +9.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw Jeep Compass 2.4i 172pk kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Jeep Compass is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Jeep Compass kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

chip tuning Jeep Compass 2.4i 172pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Jeep Compass 2.4i 172pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je Jeep Compass meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Jeep Compass 2.4i 172pk:​​

 • Aangenaam rijden​ met uw Jeep Compass 2.4i 172pk​
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Sneller optrekken
 • Beter geluid uit uw Jeep

Hoe gaat dat precies, chippenJeep Compass 2.4i 172pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Jeep Compass 2.4i 172pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Jeep Compass 2.4i 172pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Jeep Compass 2.4i 172pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Jeep Compass 2.4i 172pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Jeep Compass 2.4i 172pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Jeep Compass 2.4i 172pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Jeep Compass 2.4i 172pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Goede Jeep Compasstuning bestanden in gebruik
 • Een kopie van de oude staat
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto chip tunen voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Jeep Compass 2.4i 172pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Jeep Compass 2.4i 172pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Jeep Compass 2.4i 172pk.

Hierdoor is dit een goedkope Jeep Compass 2.4i 172pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Jeep Compass 2.4i 172pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Bij deze methode van Jeep Compass 2.4i 172pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Jeep Compass 2.4i 172pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Jeep Compass 2.4i 172pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Jeep Compass 2.4i 172pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Jeep Compass 2.4i 172pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Jeep Compass 2.4i 172pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Jeep auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Jeep auto dus even kwijt.