Jeep Compass 2.0 Multijet 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jeep compass 2.0 multijet 140pk

Stage 1 Jeep Compass 2.0 Multijet 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 165pk +17.9%
Koppel 350nm 420nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu van uw Jeep Compass 2.0 Multijet 140pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Jeep Compass vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Jeep chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Jeep Compass kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chip tuning Jeep Compass 2.0 Multijet 140pk. Je Jeep Compass 2.0 Multijet 140pk zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Jeep Compass 2.0 Multijet 140pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Meer PK’s uit uw Jeep
 • Geluid klinkt mooier

Hoe gaat dat precies, remappen van een Jeep Compass 2.0 Multijet 140pk?​

Voor stage één tunen Jeep Compass 2.0 Multijet 140pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Jeep Compass 2.0 Multijet 140pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Jeep Compass 2.0 Multijet 140pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Jeep Compass 2.0 Multijet 140pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Jeep Compass 2.0 Multijet 140pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Jeep Compass 2.0 Multijet 140pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Jeep Compass 2.0 Multijet 140pk kan worden!
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Jeep Compass 2.0 Multijet 140pk
 • Gebruik van goede Jeep Compass 2.0 Multijet 140pk chiptuning bestanden

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Jeep Compass 2.0 Multijet 140pk motor tuning:

Voor het Jeep Compass 2.0 Multijet 140pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Jeep Compass 2.0 Multijet 140pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Jeep Compass 2.0 Multijet 140pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Jeep Compass 2.0 Multijet 140pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Jeep Compass 2.0 Multijet 140pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Jeep Compass 2.0 Multijet 140pk. Met deze methode moet je zelfs de Jeep Compass 2.0 Multijet 140pk ECU niet te ontmantelen.

Je Jeep Compass 2.0 Multijet 140pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Jeep Compass 2.0 Multijet 140pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Jeep Compass 2.0 Multijet 140pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Jeep Compass 2.0 Multijet 140pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Jeep Compass 2.0 Multijet 140pk chiptuning. Hierbij pas je de Jeep Compass 2.0 Multijet 140pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Specialistische Jeep Compass 2.0 Multijet 140pk ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Jeep , zonder dat hierbij aanpassingen Jeep baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Jeep al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Jeep dus even kwijt.