Jeep Cherokee 3.2 V6 270pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jeep cherokee 3.2 v6 270pk

Stage 1 Jeep Cherokee 3.2 V6 270pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 270pk 290pk +7.4%
Koppel 324nm 345nm +6.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Jeep motor tuning.

Door het tunen van uw Jeep auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Jeep Cherokee 3.2 V6 270pk gaat u merken dat uw Jeep Cherokee 3.2 V6 270pk veel soepelder gaat door Jeep Cherokee chip tunen. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier ​
 • Beter geluid uit uw auto
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Jeep Cherokee 3.2 V6 270pk
 • Sneller optrekken uit uw auto

Hoe gaat dat precies, remappenJeep Cherokee 3.2 V6 270pk?​

Bij stage one chippen Jeep Cherokee 3.2 V6 270pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw Jeep Cherokee 3.2 V6 270pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Jeep Cherokee 3.2 V6 270pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Jeep Cherokee 3.2 V6 270pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Jeep Cherokee 3.2 V6 270pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Jeep Cherokee 3.2 V6 270pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Goede Jeep Cherokeetuning software in gebruik
 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Ontdek wat het chippen voor u Jeep Cherokee 3.2 V6 270pk kan doen:
 • We back-uppen uw software eerst

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Jeep Cherokee 3.2 V6 270pk motor tuning:

Voor het Jeep Cherokee 3.2 V6 270pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Jeep Cherokee 3.2 V6 270pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Jeep Cherokee 3.2 V6 270pk is een geliefde methode om je Jeep Cherokee 3.2 V6 270pk te tunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Jeep Cherokee 3.2 V6 270pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Jeep Cherokee 3.2 V6 270pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Jeep Cherokee 3.2 V6 270pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Jeep Cherokee 3.2 V6 270pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de Jeep Cherokee 3.2 V6 270pk!

Jeep Cherokee 3.2 V6 270pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Jeep Cherokee 3.2 V6 270pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Jeep Cherokee 3.2 V6 270pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Jeep auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.