Jeep Cherokee 2.8 CRD 177pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jeep cherokee 2.8 crd 177pk

Stage 1 Jeep Cherokee 2.8 CRD 177pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 177pk 205pk +15.8%
Koppel 460nm 520nm +13%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Jeep Cherokee 2.8 CRD 177pk auto chiptunen?

De ecu van uw Jeep Cherokee is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

Door het chiptunen van uw Jeep auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chiptuning Jeep Cherokee 2.8 CRD 177pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Jeep Cherokee veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Jeep Cherokee zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sneller optrekken uit uw Jeep
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt beter uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Jeep Cherokee 2.8 CRD 177pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Jeep Cherokee 2.8 CRD 177pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Jeep Cherokee 2.8 CRD 177pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Jeep Cherokee 2.8 CRD 177pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Jeep Cherokee 2.8 CRD 177pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Jeep Cherokee 2.8 CRD 177pk.

Veilige chiptuning

 • Exclusief gebruik van de beste Jeep Cherokee 2.8 CRD 177pk tuning software
 • Een back-up van de oude staat
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Jeep Cherokee 2.8 CRD 177pk kan worden!

Verschillende vormen Jeep Cherokee 2.8 CRD 177pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Jeep Cherokee 2.8 CRD 177pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Jeep Cherokee 2.8 CRD 177pk is de meest populaire methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Jeep Cherokee 2.8 CRD 177pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Jeep Cherokee 2.8 CRD 177pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Jeep Cherokee 2.8 CRD 177pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Jeep Cherokee 2.8 CRD 177pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Jeep Cherokee 2.8 CRD 177pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Jeep Cherokee 2.8 CRD 177pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Jeep Cherokee 2.8 CRD 177pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische Jeep Cherokee 2.8 CRD 177pk ECU programmatuur kennis

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Jeep Cherokee 2.8 CRD 177pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning Lancia
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Jeep auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Jeep doen.