Jeep Cherokee 2.7 CRD 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jeep cherokee 2.7 crd 163pk

Stage 1 Jeep Cherokee 2.7 CRD 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 202pk +23.9%
Koppel 400nm 480nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Jeep Cherokee 2.7 CRD 163pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Jeep Cherokee 2.7 CRD 163pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Jeep Cherokee is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chip tuning Jeep Cherokee 2.7 CRD 163pk. Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer rijplezier uit uw Jeep Cherokee 2.7 CRD 163pk​
 • Meer koppel
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Voor stage one tunen Jeep Cherokee 2.7 CRD 163pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Jeep Cherokee 2.7 CRD 163pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Jeep Cherokee 2.7 CRD 163pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Jeep Cherokee 2.7 CRD 163pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Jeep Cherokee 2.7 CRD 163pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Jeep Cherokee 2.7 CRD 163pk is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety beloven. Zonder uw Jeep Cherokee 2.7 CRD 163pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Jeep Cherokee 2.7 CRD 163pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Jeep Cherokee 2.7 CRD 163pk
 • Gebruik van goede Jeep Cherokee 2.7 CRD 163pk chiptuning files
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Jeep Cherokee 2.7 CRD 163pk wordt!

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Jeep Cherokee 2.7 CRD 163pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Jeep Cherokee 2.7 CRD 163pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Jeep Cherokee 2.7 CRD 163pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Jeep Cherokee 2.7 CRD 163pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode hoef je zelfs de Jeep Cherokee 2.7 CRD 163pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Jeep Cherokee 2.7 CRD 163pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Jeep Cherokee 2.7 CRD 163pk

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Jeep Cherokee 2.7 CRD 163pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Jeep Cherokee 2.7 CRD 163pk haalt.

Deze vorm van Jeep Cherokee 2.7 CRD 163pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Jeep Cherokee 2.7 CRD 163pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Jeep Cherokee 2.7 CRD 163pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Jeep auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Jeep auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Jeep auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.