Jeep Cherokee 2.5 TD 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jeep cherokee 2.5 td 115pk

Stage 1 Jeep Cherokee 2.5 TD 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 142pk +23.5%
Koppel 278nm 315nm +13.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Jeep Cherokee 2.5 TD 115pk een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Jeep auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Jeep Cherokee 2.5 TD 115pk veel lekkerder gaat door chip tuning Jeep Cherokee 2.5 TD 115pk. Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Mooier geluid
 • Meer rijplezier ​
 • Meer koppel uit uw auto

Hoe werkt het?​

Bij stage one chiptuning Jeep Cherokee 2.5 TD 115pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Jeep Cherokee 2.5 TD 115pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Jeep Cherokee 2.5 TD 115pk engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Jeep Cherokee 2.5 TD 115pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Jeep Cherokee 2.5 TD 115pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Jeep Cherokee 2.5 TD 115pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zonder uw Jeep Cherokee 2.5 TD 115pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door

 • Exclusief gebruik van de beste Jeep Cherokee 2.5 TD 115pk chiptuning files
 • Een back-up van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Jeep Cherokee 2.5 TD 115pk
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Ontdek wat auto chippen voor u Jeep Cherokee 2.5 TD 115pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Jeep Cherokee 2.5 TD 115pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Jeep Cherokee 2.5 TD 115pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Jeep Cherokee 2.5 TD 115pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Jeep Cherokee 2.5 TD 115pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Jeep Cherokee 2.5 TD 115pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Jeep Cherokee 2.5 TD 115pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Jeep Cherokee 2.5 TD 115pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Jeep Cherokee 2.5 TD 115pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Jeep Cherokee 2.5 TD 115pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Jeep Cherokee 2.5 TD 115pk.

Zo doen wij naast Jeep Cherokee 2.5 TD 115pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Jeep Cherokee 2.5 TD 115pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Jeep .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Jeep dus even kwijt.