Jaguar XF Sportbrake 3.0D V6 240pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Jaguar XF Sportbrake 3.0D V6 240pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 240pk 290pk +20.8%
Koppel 500nm 575nm +15%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Jaguar XF Sportbrake 3.0D V6 240pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Jaguar XF Sportbrake is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Door het tunen van uw Jaguar kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Jaguar XF Sportbrake gaat u merken dat uw Jaguar XF Sportbrake 3.0D V6 240pk veel soepelder gaat door chip tuning Jaguar XF Sportbrake 3.0D V6 240pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je Jaguar XF Sportbrake 3.0D V6 240pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto

Hoe gaat dat precies, remappen van een Jaguar XF Sportbrake 3.0D V6 240pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw Jaguar XF Sportbrake 3.0D V6 240pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Jaguar XF Sportbrake 3.0D V6 240pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Jaguar XF Sportbrake 3.0D V6 240pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Jaguar XF Sportbrake 3.0D V6 240pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Jaguar XF Sportbrake 3.0D V6 240pk is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig

 • Exclusief gebruik van goede Jaguar XF Sportbrake 3.0D V6 240pk chiptuning bestanden
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Jaguar XF Sportbrake 3.0D V6 240pk
 • We kopiëren uw software eerst
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Jaguar XF Sportbrake 3.0D V6 240pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Jaguar XF Sportbrake 3.0D V6 240pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Jaguar XF Sportbrake 3.0D V6 240pk is een geliefde manier om je auto te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Jaguar XF Sportbrake 3.0D V6 240pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Jaguar XF Sportbrake 3.0D V6 240pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Jaguar XF Sportbrake 3.0D V6 240pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Jaguar XF Sportbrake 3.0D V6 240pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Jaguar XF Sportbrake 3.0D V6 240pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Jaguar XF Sportbrake 3.0D V6 240pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Jaguar XF Sportbrake 3.0D V6 240pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Jaguar XF Sportbrake 3.0D V6 240pk ECU software notie

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Jaguar XF Sportbrake 3.0D V6 240pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Jaguar XF Sportbrake 3.0D V6 240pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

bosch ecu tuning Audi
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Jaguar , zonder dat hierbij aanpassingen Jaguar baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Jaguar al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Jaguar en bent u uw auto dus even kwijt.