Jaguar XF Sportbrake 2.2D 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Jaguar XF Sportbrake 2.2D 200pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 200pk 235pk +17.5%
Koppel 450nm 520nm +15.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de Jaguar XF Sportbrake 2.2D 200pk ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

Door het tunen van uw Jaguar kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Jaguar XF Sportbrake 2.2D 200pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Jaguar XF Sportbrake 2.2D 200pk gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door Jaguar XF Sportbrake chip tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Jaguar XF Sportbrake 2.2D 200pk:​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Jaguar XF Sportbrake 2.2D 200pk
 • Geluid klinkt harder
 • Meer koppel uit uw Jaguar

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Jaguar XF Sportbrake 2.2D 200pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Jaguar XF Sportbrake 2.2D 200pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Jaguar XF Sportbrake 2.2D 200pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Jaguar XF Sportbrake 2.2D 200pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Jaguar XF Sportbrake 2.2D 200pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Jaguar XF Sportbrake 2.2D 200pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen

Ontdek wat auto chip tunen voor uw Jaguar XF Sportbrake 2.2D 200pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Jaguar XF Sportbrake 2.2D 200pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Jaguar XF Sportbrake 2.2D 200pk is de meest populaire methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Jaguar XF Sportbrake 2.2D 200pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Jaguar XF Sportbrake 2.2D 200pk chiptuning manier en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Jaguar XF Sportbrake 2.2D 200pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Jaguar XF Sportbrake 2.2D 200pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de auto!

Stage 2 Jaguar XF Sportbrake 2.2D 200pk chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze vorm van Jaguar XF Sportbrake 2.2D 200pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Jaguar XF Sportbrake 2.2D 200pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Jaguar XF Sportbrake 2.2D 200pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische Jaguar XF Sportbrake 2.2D 200pk ECU programmatuur kennis

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Jaguar auto, zonder dat hierbij veranderingen Jaguar baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Jaguar zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Jaguar doen.