Isuzu D-Max 3.0D 177pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 Isuzu D-Max 3.0D 177pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 177pk 190pk +7.3%
Koppel 360nm 420nm +16.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft tuning Isuzu D-Max 3.0D 177pk?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Isuzu D-Max 3.0D 177pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de tuning Isuzu D-Max 3.0D 177pk. Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Isuzu D-Max 3.0D 177pk chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Meer koppel
 • Geluid klinkt beter uit uw Isuzu

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Isuzu D-Max 3.0D 177pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Isuzu D-Max 3.0D 177pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Isuzu D-Max 3.0D 177pk werd uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Isuzu D-Max 3.0D 177pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Isuzu D-Max 3.0D 177pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning door

 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Isuzu D-Max 3.0D 177pk wordt!
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • We kopiëren uw software eerst

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Isuzu D-Max 3.0D 177pk motor tuning:

Voor het Isuzu D-Max 3.0D 177pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Isuzu D-Max 3.0D 177pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Isuzu D-Max 3.0D 177pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Via deze manier hoef je zelfs de Isuzu D-Max 3.0D 177pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Isuzu D-Max 3.0D 177pk met meer kracht, zonder dat je Isuzu D-Max 3.0D 177pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Isuzu D-Max 3.0D 177pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Isuzu D-Max 3.0D 177pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Isuzu D-Max 3.0D 177pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Diepgaande kennis over Isuzu D-Max 3.0D 177pk ECU software: onze plus

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Isuzu D-Max 3.0D 177pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Isuzu D-Max 3.0D 177pk ook verschillende andere software aanpassingen voor Isuzu D-Max 3.0D 177pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Isuzu auto, zonder dat hierbij aanpassingen Isuzu baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Isuzu al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Isuzu dus even kwijt.