Isuzu MU-X 2.5d 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Isuzu mu-x 2.5d 163pk

Stage 1 Isuzu MU-X 2.5d 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 195pk +19.6%
Koppel 400nm 470nm +17.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de ecu van uw Isuzu MU-X 2.5d 163pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Door het chiptunen van uw Isuzu auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

chip tuning Isuzu MU-X 2.5d 163pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Isuzu MU-X 2.5d 163pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je Isuzu MU-X meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Isuzu MU-X 2.5d 163pk
 • Sportiever karakter

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Isuzu MU-X 2.5d 163pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Isuzu MU-X 2.5d 163pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Isuzu MU-X 2.5d 163pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Isuzu MU-X 2.5d 163pk werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Isuzu MU-X 2.5d 163pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Isuzu MU-X 2.5d 163pk in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chip tuning

 • We back-uppen uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Isuzu MU-X 2.5d 163pk
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Exclusief gebruik van de beste Isuzu MU-X 2.5d 163pk chiptuning bestanden

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Isuzu MU-X 2.5d 163pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Isuzu MU-X 2.5d 163pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Isuzu MU-X 2.5d 163pk is een geliefde methode om je Isuzu MU-X 2.5d 163pk te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Isuzu MU-X 2.5d 163pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Isuzu MU-X 2.5d 163pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Isuzu MU-X 2.5d 163pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Isuzu MU-X 2.5d 163pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Isuzu MU-X 2.5d 163pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Isuzu MU-X 2.5d 163pk ECU software notie

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Isuzu MU-X 2.5d 163pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Isuzu MU-X 2.5d 163pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Iveco motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Isuzu , zonder dat hierbij veranderingen Isuzu baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Isuzu auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Isuzu zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.