Isuzu MU-X 3.0d 177pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 Isuzu MU-X 3.0d 177pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 177pk 205pk +15.8%
Koppel 430nm 480nm +11.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw Isuzu MU-X is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het laten chippen van uw auto is de beste optie om uw Isuzu MU-X 3.0d 177pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Isuzu MU-X 3.0d 177pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

chiptuning Isuzu MU-X 3.0d 177pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je auto zal sneller optrekken en de performance die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Isuzu MU-X 3.0d 177pk:​​

 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Isuzu MU-X 3.0d 177pk
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Sneller optrekken uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Isuzu MU-X 3.0d 177pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Isuzu MU-X 3.0d 177pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Isuzu MU-X 3.0d 177pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety beloven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Isuzu MU-X 3.0d 177pk nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig

 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • We back-uppen uw software eerst

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Isuzu MU-X 3.0d 177pk wordt!

Methodes voor Isuzu MU-X 3.0d 177pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Isuzu MU-X 3.0d 177pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Isuzu MU-X 3.0d 177pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een voordelige Isuzu MU-X 3.0d 177pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Isuzu MU-X 3.0d 177pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Isuzu MU-X 3.0d 177pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de Isuzu MU-X 3.0d 177pk!

Chiptuning Isuzu MU-X 3.0d 177pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Isuzu MU-X 3.0d 177pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Isuzu MU-X 3.0d 177pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Isuzu MU-X 3.0d 177pk chiptuning. Hierbij pas je de Isuzu MU-X 3.0d 177pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Isuzu MU-X 3.0d 177pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Isuzu MU-X 3.0d 177pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Isuzu MU-X 3.0d 177pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Isuzu MU-X 3.0d 177pk.

Zo doen wij naast Isuzu MU-X 3.0d 177pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Isuzu MU-X 3.0d 177pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Isuzu baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.