Isuzu Ascender 4.2 275pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Isuzu ascender 4.2 275pk

Stage 1 Isuzu Ascender 4.2 275pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 275pk 295pk +7.3%
Koppel 373nm 395nm +5.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Isuzu Ascender 4.2 275pk auto chiptunen?

De standaard software in de ecu van uw Isuzu Ascender 4.2 275pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Isuzu Ascender met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Isuzu Ascender 4.2 275pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

chip tuning Isuzu Ascender 4.2 275pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de auto sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier uit uw Isuzu Ascender 4.2 275pk​
 • Sportiever karakter
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chippenIsuzu Ascender 4.2 275pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Isuzu Ascender 4.2 275pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Isuzu Ascender 4.2 275pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Isuzu Ascender 4.2 275pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Isuzu Ascender 4.2 275pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Isuzu Ascender 4.2 275pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Isuzu Ascender 4.2 275pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Exclusief gebruik van de beste Isuzu Ascender 4.2 275pk tuning files
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Isuzu Ascender 4.2 275pk kan doen:
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Methodes voor Isuzu Ascender 4.2 275pk motor tuning:

Voor het Isuzu Ascender 4.2 275pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Isuzu Ascender 4.2 275pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Isuzu Ascender 4.2 275pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Isuzu Ascender 4.2 275pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Isuzu Ascender 4.2 275pk met meer performance, zonder dat je Isuzu Ascender 4.2 275pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Isuzu Ascender 4.2 275pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Isuzu Ascender 4.2 275pk plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Isuzu Ascender 4.2 275pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Isuzu Ascender 4.2 275pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Isuzu Ascender 4.2 275pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Isuzu Ascender 4.2 275pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Isuzu auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Isuzu zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Isuzu doen.