Isuzu D-Max 3.0 TD 131pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Isuzu d-max 3.0 td 131pk

Stage 1 Isuzu D-Max 3.0 TD 131pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 131pk 165pk +26%
Koppel 278nm 350nm +25.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Isuzu D-Max 3.0 TD 131pk chiptunen?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Isuzu D-Max vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Isuzu auto motor tuning.

Door het chippen van uw Isuzu auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Isuzu D-Max heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning Isuzu D-Max 3.0 TD 131pk. Je Isuzu D-Max 3.0 TD 131pk zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Isuzu D-Max 3.0 TD 131pk
 • Meer PK’s
 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Isuzu D-Max 3.0 TD 131pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Isuzu D-Max 3.0 TD 131pk om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Isuzu D-Max 3.0 TD 131pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw Isuzu D-Max 3.0 TD 131pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Isuzu D-Max 3.0 TD 131pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Isuzu D-Max 3.0 TD 131pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Isuzu D-Max 3.0 TD 131pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Isuzu D-Max 3.0 TD 131pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Goede Isuzu D-Maxchiptuning software in gebruik
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Specialistische kennis
 • We kopiëren uw software eerst

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Methodes voor Isuzu D-Max 3.0 TD 131pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Isuzu D-Max 3.0 TD 131pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Isuzu D-Max 3.0 TD 131pk is een populaire methode om je Isuzu D-Max 3.0 TD 131pk te chiptunen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. Zonder de Isuzu D-Max 3.0 TD 131pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Isuzu D-Max 3.0 TD 131pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Isuzu D-Max 3.0 TD 131pk Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze methode van Isuzu D-Max 3.0 TD 131pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Isuzu D-Max 3.0 TD 131pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Isuzu D-Max 3.0 TD 131pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Isuzu D-Max 3.0 TD 131pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Isuzu D-Max 3.0 TD 131pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Audi ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Isuzu , zonder dat hierbij veranderingen Isuzu baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.