Isuzu D-Max 2.5D twinturbo 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 Isuzu D-Max 2.5D twinturbo 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 195pk +19.6%
Koppel 400nm 470nm +17.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Ontdek wat chiptuning voor uw Isuzu D-Max 2.5D twinturbo 163pk kan doen:

De standaard software in de Isuzu D-Max 2.5D twinturbo 163pk ecu van uw Isuzu D-Max 2.5D twinturbo 163pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

In een paar uur kan je Isuzu D-Max door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Isuzu D-Max gaat u merken dat uw Isuzu D-Max 2.5D twinturbo 163pk veel soepelder gaat door chiptuning Isuzu D-Max 2.5D twinturbo 163pk. Je Isuzu D-Max 2.5D twinturbo 163pk zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Isuzu D-Max 2.5D twinturbo 163pk:​​

 • Meer performance uit uw auto
 • Mooier geluid uit uw Isuzu
 • Minder brandstof gebruik van uw Isuzu D-Max 2.5D twinturbo 163pk
 • Meer plezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Isuzu D-Max 2.5D twinturbo 163pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Isuzu D-Max 2.5D twinturbo 163pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Isuzu D-Max 2.5D twinturbo 163pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Isuzu D-Max 2.5D twinturbo 163pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Isuzu D-Max 2.5D twinturbo 163pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Isuzu D-Max 2.5D twinturbo 163pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • We back-uppen uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Gebruik van de beste Isuzu D-Max 2.5D twinturbo 163pk tuning software
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

Ontdek wat auto chip tunen voor u Isuzu D-Max 2.5D twinturbo 163pk auto kan doen:

Verschillende vormen Isuzu D-Max 2.5D twinturbo 163pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Isuzu D-Max 2.5D twinturbo 163pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Isuzu D-Max 2.5D twinturbo 163pk is de meest populaire vorm van tuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Isuzu D-Max 2.5D twinturbo 163pk.

Hierdoor is dit een goedkope Isuzu D-Max 2.5D twinturbo 163pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Isuzu D-Max 2.5D twinturbo 163pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Isuzu D-Max 2.5D twinturbo 163pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Isuzu D-Max 2.5D twinturbo 163pk

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Isuzu D-Max 2.5D twinturbo 163pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Isuzu D-Max 2.5D twinturbo 163pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Isuzu D-Max 2.5D twinturbo 163pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Isuzu D-Max 2.5D twinturbo 163pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Isuzu D-Max 2.5D twinturbo 163pk.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Isuzu D-Max 2.5D twinturbo 163pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 Isuzu chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Isuzu .

Daarom is je Isuzu auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.