Isuzu Ascender 5.3 V8 305pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Isuzu Ascender 5.3 V8 305pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 305pk 325pk +6.6%
Koppel 447nm 465nm +4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Isuzu Ascender 5.3 V8 305pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chippen.

In een paar uur kan je Isuzu Ascender 5.3 V8 305pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Isuzu Ascender tunen. Doordat hij sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Isuzu Ascender 5.3 V8 305pk chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Aangenaam rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Isuzu Ascender 5.3 V8 305pk om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Isuzu Ascender 5.3 V8 305pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Isuzu Ascender 5.3 V8 305pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Isuzu Ascender 5.3 V8 305pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Isuzu Ascender 5.3 V8 305pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Isuzu Ascender 5.3 V8 305pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Isuzu Ascender 5.3 V8 305pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Isuzu Ascender 5.3 V8 305pk.

Veilige auto tuning

 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Ontdek wat het chippen voor uw Isuzu Ascender 5.3 V8 305pk kan doen:
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Een kopie van de oude staat
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Isuzu Ascender 5.3 V8 305pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Isuzu Ascender 5.3 V8 305pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Isuzu Ascender 5.3 V8 305pk is een populaire manier om je auto te tunen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Isuzu Ascender 5.3 V8 305pk aanpassen. Zonder de Isuzu Ascender 5.3 V8 305pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Isuzu Ascender 5.3 V8 305pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Isuzu Ascender 5.3 V8 305pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Isuzu Ascender 5.3 V8 305pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Isuzu Ascender 5.3 V8 305pk. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Isuzu Ascender 5.3 V8 305pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Isuzu Ascender 5.3 V8 305pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Isuzu Ascender 5.3 V8 305pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Isuzu Ascender 5.3 V8 305pk.

Gespecialiseerde notie over Isuzu Ascender 5.3 V8 305pk ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Isuzu Ascender 5.3 V8 305pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu files tuning Honda
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Isuzu , zonder dat hierbij aanpassingen Isuzu baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Isuzu al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Isuzu auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.