Honda HR-V 1.6 i-DTEC 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Honda hr-v 1.6 i-dtec 120pk

Stage 1 Honda HR-V 1.6 i-DTEC 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 165pk +37.5%
Koppel 300nm 380nm +26.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning Honda HR-V 1.6 i-DTEC 120pk?

Het standaard programma in de motor computer van uw Honda HR-V 1.6 i-DTEC 120pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Honda HR-V 1.6 i-DTEC 120pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chip tuning Honda HR-V 1.6 i-DTEC 120pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Honda HR-V 1.6 i-DTEC 120pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen Honda HR-V 1.6 i-DTEC 120pk chiptuning:​​

 • Mooier geluid
 • Sneller optrekken
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Honda HR-V 1.6 i-DTEC 120pk
 • Comfortabeler rijden​ met uw Honda HR-V 1.6 i-DTEC 120pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Honda HR-V 1.6 i-DTEC 120pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Honda HR-V 1.6 i-DTEC 120pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Honda HR-V 1.6 i-DTEC 120pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Honda HR-V 1.6 i-DTEC 120pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Goede Honda HR-Vchiptuning bestanden in gebruik
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • We kopiëren uw software eerst

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Honda HR-V 1.6 i-DTEC 120pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Honda HR-V 1.6 i-DTEC 120pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Honda HR-V 1.6 i-DTEC 120pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Honda HR-V 1.6 i-DTEC 120pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Honda HR-V 1.6 i-DTEC 120pk. Via deze methode hoef je zelfs de Honda HR-V 1.6 i-DTEC 120pk ECU niet te ontmantelen.

Je Honda HR-V 1.6 i-DTEC 120pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Honda HR-V 1.6 i-DTEC 120pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Honda HR-V 1.6 i-DTEC 120pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Honda HR-V 1.6 i-DTEC 120pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Honda HR-V 1.6 i-DTEC 120pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Honda HR-V 1.6 i-DTEC 120pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische Honda HR-V 1.6 i-DTEC 120pk ECU programmatuur notie

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Honda HR-V 1.6 i-DTEC 120pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Honda HR-V 1.6 i-DTEC 120pk chiptuning.

Zo doen wij naast Honda HR-V 1.6 i-DTEC 120pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Lincoln ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Honda al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.