Honda Civic 2.0 Type R i-VTEC 201pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Honda civic 2.0 type r i-vtec 201pk

Stage 1 Honda Civic 2.0 Type R i-VTEC 201pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 201pk 216pk +7.5%
Koppel 193nm 210nm +8.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210

Ontdek wat chiptuning voor uw Honda Civic 2.0 Type R i-VTEC 201pk auto kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het chippen van uw auto is de beste optie om uw Honda Civic 2.0 Type R i-VTEC 201pk een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

tuning Honda Civic 2.0 Type R i-VTEC 201pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je Honda Civic 2.0 Type R i-VTEC 201pk meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Honda Civic 2.0 Type R i-VTEC 201pk:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Mooier geluid
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Meer vermogen uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Honda Civic 2.0 Type R i-VTEC 201pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Honda Civic 2.0 Type R i-VTEC 201pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Honda Civic 2.0 Type R i-VTEC 201pk waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je Honda Civic 2.0 Type R i-VTEC 201pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Honda Civic 2.0 Type R i-VTEC 201pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • De beste Honda Civicchiptuning bestanden in gebruik
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Honda Civic 2.0 Type R i-VTEC 201pk

Ontdek wat auto laten chippen voor u Honda Civic 2.0 Type R i-VTEC 201pk auto kan doen:

Verschillende vormen Honda Civic 2.0 Type R i-VTEC 201pk motor tuning:

Voor het Honda Civic 2.0 Type R i-VTEC 201pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Honda Civic 2.0 Type R i-VTEC 201pk OBD chiptuning

OBD tuning Honda Civic 2.0 Type R i-VTEC 201pk is een populaire manier om je auto te tunen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Honda Civic 2.0 Type R i-VTEC 201pk. Met deze manier moet je zelfs de Honda Civic 2.0 Type R i-VTEC 201pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Honda Civic 2.0 Type R i-VTEC 201pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Honda Civic 2.0 Type R i-VTEC 201pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Honda Civic 2.0 Type R i-VTEC 201pk chiptuning. Je Honda Civic 2.0 Type R i-VTEC 201pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Honda Civic 2.0 Type R i-VTEC 201pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software kennis

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Honda Civic 2.0 Type R i-VTEC 201pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Ferrari ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Honda .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.