Honda CR-V 2.2 CTDi 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Honda cr-v 2.2 ctdi 140pk

Stage 1 Honda CR-V 2.2 CTDi 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 185pk +32.1%
Koppel 340nm 400nm +17.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Honda CR-V 2.2 CTDi 140pk kan doen:

De ecu software van uw Honda CR-V is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Honda CR-V gaat u merken dat uw Honda CR-V veel soepelder rijdt door Honda CR-V tunen. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt mooier
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Honda CR-V 2.2 CTDi 140pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Honda CR-V 2.2 CTDi 140pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Honda CR-V 2.2 CTDi 140pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Honda CR-V 2.2 CTDi 140pk.

De chiptuning Honda CR-V 2.2 CTDi 140pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Honda CR-V 2.2 CTDi 140pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Honda CR-V 2.2 CTDi 140pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Honda CR-V 2.2 CTDi 140pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Honda auto
 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Honda CR-V 2.2 CTDi 140pk kan doen:
 • Gebruik van goede Honda CR-V 2.2 CTDi 140pk tuning software

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Honda CR-V 2.2 CTDi 140pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Honda CR-V 2.2 CTDi 140pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Honda CR-V 2.2 CTDi 140pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Honda CR-V 2.2 CTDi 140pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de Honda CR-V 2.2 CTDi 140pk!

Chiptuning Honda CR-V 2.2 CTDi 140pk Stage 2

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Honda CR-V 2.2 CTDi 140pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Honda CR-V 2.2 CTDi 140pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Honda CR-V 2.2 CTDi 140pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Honda CR-V 2.2 CTDi 140pk ECU programmatuur inzicht

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Honda CR-V 2.2 CTDi 140pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Skoda ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Honda auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.