Honda Civic 1.0 VTEC 129pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Honda civic 1.0 vtec 129pk

Stage 1 Honda Civic 1.0 VTEC 129pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 129pk 150pk +16.3%
Koppel 180nm 240nm +33.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw Honda Civic 1.0 VTEC 129pk kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten chippen van uw auto is de beste optie om uw Honda Civic een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Honda Civic 1.0 VTEC 129pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Honda Civic chip tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je Honda Civic meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Honda Civic 1.0 VTEC 129pk chiptuning:​​

 • Sneller optrekken
 • Meer rijplezier ​
 • Beter geluid uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Honda Civic 1.0 VTEC 129pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Honda Civic 1.0 VTEC 129pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Honda Civic 1.0 VTEC 129pk nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je Honda Civic 1.0 VTEC 129pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Honda Civic 1.0 VTEC 129pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Gebruik van beste tuning files
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Een back-up van de oude staat

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Honda Civic 1.0 VTEC 129pk motor tuning:

Voor het Honda Civic 1.0 VTEC 129pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Honda Civic 1.0 VTEC 129pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Honda Civic 1.0 VTEC 129pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Honda Civic 1.0 VTEC 129pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 chiptuning Honda Civic 1.0 VTEC 129pk

Met deze term weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Honda Civic 1.0 VTEC 129pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Honda Civic 1.0 VTEC 129pk genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Honda Civic 1.0 VTEC 129pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten Honda Civic 1.0 VTEC 129pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Honda Civic 1.0 VTEC 129pk als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 Honda chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Honda .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Honda auto en bent u uw Honda auto dus even kwijt.