Honda Accord 2.2 i-DTEC 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Honda accord 2.2 i-dtec 180pk

Stage 1 Honda Accord 2.2 i-DTEC 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 210pk +16.7%
Koppel 380nm 440nm +15.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Honda Accord is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Honda Accord 2.2 i-DTEC 180pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

chiptuning Honda Accord 2.2 i-DTEC 180pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Honda Accord veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Honda Accord 2.2 i-DTEC 180pk:​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Honda Accord 2.2 i-DTEC 180pk
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Geluid klinkt harder

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Honda Accord 2.2 i-DTEC 180pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Honda Accord 2.2 i-DTEC 180pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Honda Accord 2.2 i-DTEC 180pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Honda Accord 2.2 i-DTEC 180pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Honda Accord 2.2 i-DTEC 180pk werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Honda Accord 2.2 i-DTEC 180pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Honda Accord 2.2 i-DTEC 180pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je Honda Accord 2.2 i-DTEC 180pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze auto tuning is veilig

 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!
 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede Honda Accord 2.2 i-DTEC 180pk tuning software

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Honda Accord 2.2 i-DTEC 180pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Honda Accord 2.2 i-DTEC 180pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest populaire manier voor het Honda Accord 2.2 i-DTEC 180pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Honda Accord 2.2 i-DTEC 180pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Honda Accord 2.2 i-DTEC 180pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Honda Accord 2.2 i-DTEC 180pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Honda Accord 2.2 i-DTEC 180pk.

Specialistische ECU software kennis

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Honda Accord 2.2 i-DTEC 180pk auto.

Zo doen wij naast chiptuning Honda Accord 2.2 i-DTEC 180pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor Honda Accord 2.2 i-DTEC 180pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning files Volvo
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Honda zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Honda auto doen.