Holden Trax 1.7D 125pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Holden Trax 1.7D 125pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 125pk 155pk +24%
Koppel 300nm 360nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Wat voor voordelen heeft chiptuning Holden Trax 1.7D 125pk?

De standaard software in de motor controller van uw Holden Trax 1.7D 125pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Holden Trax chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Holden Trax 1.7D 125pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Holden Trax zal rapper accelereren en de performance die hij hierbij geeft is veel consequenter.

De voordelen Holden Trax 1.7D 125pk chiptuning:​​

 • Meer vermogen
 • Meer plezier uit uw Holden Trax 1.7D 125pk​
 • Geluid klinkt beter uit uw Holden
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Holden Trax 1.7D 125pk?​

Bij stage one chiptuning Holden Trax 1.7D 125pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Holden Trax 1.7D 125pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw Holden Trax 1.7D 125pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Holden Trax 1.7D 125pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Holden Trax 1.7D 125pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Holden Trax 1.7D 125pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Holden Trax 1.7D 125pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Na het Holden Trax 1.7D 125pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Holden Trax 1.7D 125pk.

Veilige chip tuning

 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede tuning files
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Ontdek wat auto laten chippen voor u Holden Trax 1.7D 125pk kan doen:

Verschillende vormen Holden Trax 1.7D 125pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Holden Trax 1.7D 125pk OBD chiptuning

OBD tuning Holden Trax 1.7D 125pk is een populaire manier om je Holden Trax 1.7D 125pk te tunen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw Holden Trax 1.7D 125pk.

Daardoor is dit een voordelige Holden Trax 1.7D 125pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. Zonder de Holden Trax 1.7D 125pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Holden Trax 1.7D 125pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de auto!

Stage 2 Holden Trax 1.7D 125pk chiptuning

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Holden Trax 1.7D 125pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Holden Trax 1.7D 125pk. Je Holden Trax 1.7D 125pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Holden Trax 1.7D 125pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde know-how over Holden Trax 1.7D 125pk ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Holden Trax 1.7D 125pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Holden Trax 1.7D 125pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Holden Trax 1.7D 125pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Holden auto, zonder dat hierbij aanpassingen Holden baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Holden al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Holden auto dus even kwijt.