Holden Captiva 2.4L 165pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Holden captiva 2.4l 165pk

Stage 1 Holden Captiva 2.4L 165pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 165pk 195pk +18.2%
Koppel 230nm 290nm +26.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Holden Captiva 2.4L 165pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Holden Captiva 2.4L 165pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

In een paar uur kan je Holden Captiva door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Holden Captiva zult u merken dat uw Holden Captiva veel lekkerder rijdt door Holden Captiva chip tunen. Je auto zal rapper accelereren en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

De voordelen Holden Captiva 2.4L 165pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt harder
 • Comfortabeler rijden​ met uw Holden Captiva 2.4L 165pk​
 • Meer vermogen
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Holden Captiva 2.4L 165pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Holden Captiva 2.4L 165pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Holden Captiva 2.4L 165pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Holden Captiva 2.4L 165pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Holden Captiva 2.4L 165pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Holden Captiva 2.4L 165pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Holden Captiva 2.4L 165pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Holden Captiva 2.4L 165pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Holden Captiva 2.4L 165pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Holden Captiva 2.4L 165pk
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Holden Captiva 2.4L 165pk

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Methodes voor Holden Captiva 2.4L 165pk motor tuning:

Voor het Holden Captiva 2.4L 165pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Holden Captiva 2.4L 165pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Holden Captiva 2.4L 165pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Holden Captiva 2.4L 165pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Holden Captiva 2.4L 165pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Holden Captiva 2.4L 165pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Holden Captiva 2.4L 165pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Holden Captiva 2.4L 165pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Holden Captiva 2.4L 165pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast Holden Captiva 2.4L 165pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Aston Martin externe ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Holden , zonder dat hierbij aanpassingen Holden baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Holden .

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.