Holden Cruze 1.4 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Holden Cruze 1.4 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 110pk +22.2%
Koppel 125nm 145nm +16%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150

Ontdek wat chiptuning voor uw Holden Cruze 1.4 90pk auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Holden Cruze is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Holden Cruze 1.4 90pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Holden Cruze 1.4 90pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

tuning Holden Cruze 1.4 90pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Holden Cruze 1.4 90pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je Holden Cruze 1.4 90pk meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Holden Cruze 1.4 90pk:​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Meer rijplezier uit uw Holden Cruze 1.4 90pk​
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer PK’s

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Holden Cruze 1.4 90pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Holden Cruze 1.4 90pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Holden Cruze 1.4 90pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • We kopiëren uw software eerst
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • De beste Holden Cruzetuning software in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Holden auto

Ontdek wat auto chip tunen voor u Holden Cruze 1.4 90pk kan doen:

Verschillende vormen Holden Cruze 1.4 90pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Holden Cruze 1.4 90pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Holden Cruze 1.4 90pk is de meest populaire methode van chiptuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Holden Cruze 1.4 90pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Holden Cruze 1.4 90pk genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Holden Cruze 1.4 90pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Holden Cruze 1.4 90pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Holden Cruze 1.4 90pk chiptuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Holden Cruze 1.4 90pk ook verschillende andere software modificaties voor Holden Cruze 1.4 90pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

tuning ecu Cadillac
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Holden auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Holden auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.