Holden Commodore 6.0 V8 354pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Holden commodore 6.0 v8 354pk

Stage 1 Holden Commodore 6.0 V8 354pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 354pk 375pk +5.9%
Koppel 510nm 540nm +5.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw Holden Commodore 6.0 V8 354pk auto kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw Holden Commodore is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Holden motor tuning.

In een paar uur kan je Holden Commodore door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Holden Commodore 6.0 V8 354pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door chiptuning Holden Commodore 6.0 V8 354pk. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je Holden Commodore meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Aangenaam rijden​ met uw Holden Commodore 6.0 V8 354pk​
 • Beter geluid uit uw auto
 • Sportiever karakter
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw Holden Commodore 6.0 V8 354pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Holden Commodore 6.0 V8 354pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Holden Commodore 6.0 V8 354pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Holden Commodore 6.0 V8 354pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chip tuning door

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Holden Commodore 6.0 V8 354pk
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Holden Commodore 6.0 V8 354pk kan worden!
 • Exclusief gebruik van goede Holden Commodore 6.0 V8 354pk chiptuning software
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • We back-uppen uw software eerst

Ontdek wat auto chippen voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Holden Commodore 6.0 V8 354pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Holden Commodore 6.0 V8 354pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Holden Commodore 6.0 V8 354pk zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Holden Commodore 6.0 V8 354pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Holden Commodore 6.0 V8 354pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Holden Commodore 6.0 V8 354pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Holden Commodore 6.0 V8 354pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Holden Commodore 6.0 V8 354pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Holden Commodore 6.0 V8 354pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Holden Commodore 6.0 V8 354pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Specialistische Holden Commodore 6.0 V8 354pk ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je Holden auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Holden auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.