Holden Colorado 2.8 181pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Holden colorado 2.8 181pk

Stage 1 Holden Colorado 2.8 181pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 181pk 200pk +10.5%
Koppel 500nm 530nm +6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Holden Colorado is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Holden Colorado vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Holden auto tuning.

In een paar uur kan je Holden Colorado door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw Holden Colorado veel lekkerder gaat door Holden Colorado chip tunen. Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer vermogen uit uw auto
 • Meer plezier uit uw Holden Colorado 2.8 181pk​
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one tuning Holden Colorado 2.8 181pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw Holden Colorado 2.8 181pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Holden Colorado 2.8 181pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Holden Colorado 2.8 181pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Holden Colorado 2.8 181pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Holden Colorado 2.8 181pk nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Holden Colorado 2.8 181pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Holden Colorado 2.8 181pk
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Gebruik van de beste Holden Colorado 2.8 181pk tuning software

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Holden Colorado 2.8 181pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Holden Colorado 2.8 181pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Holden Colorado 2.8 181pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Holden Colorado 2.8 181pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Holden Colorado 2.8 181pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Holden Colorado 2.8 181pk

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze vorm van Holden Colorado 2.8 181pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Holden Colorado 2.8 181pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Holden Colorado 2.8 181pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Holden Colorado 2.8 181pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten Holden Colorado 2.8 181pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Holden Colorado 2.8 181pk als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu programmeren Suzuki
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Holden auto dus even kwijt.