Holden Captiva 3.2 V6 230pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Holden captiva 3.2 v6 230pk

Stage 1 Holden Captiva 3.2 V6 230pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 230pk 250pk +8.7%
Koppel 297nm 315nm +6.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de Holden Captiva 3.2 V6 230pk ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Holden Captiva een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Holden Captiva 3.2 V6 230pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw auto veel soepelder gaat door Holden Captiva tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je Holden Captiva meer performance heeft gekregen.

De voordelen Holden Captiva 3.2 V6 230pk chiptuning:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer performance
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt beter

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Holden Captiva 3.2 V6 230pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Holden Captiva 3.2 V6 230pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Holden Captiva 3.2 V6 230pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Holden Captiva 3.2 V6 230pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Holden Captiva 3.2 V6 230pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eendyno.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je Holden Captiva 3.2 V6 230pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Holden Captiva 3.2 V6 230pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Holden Captiva 3.2 V6 230pk wordt!
 • De beste Holden Captivachiptuning files in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • We back-uppen uw software eerst

Ontdek wat auto laten chippen voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen Holden Captiva 3.2 V6 230pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Holden Captiva 3.2 V6 230pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Holden Captiva 3.2 V6 230pk is een veelvoorkomende manier om je Holden Captiva 3.2 V6 230pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze manier hoef je zelfs de Holden Captiva 3.2 V6 230pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Holden Captiva 3.2 V6 230pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 chiptuning Holden Captiva 3.2 V6 230pk

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze vorm van Holden Captiva 3.2 V6 230pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Holden Captiva 3.2 V6 230pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Holden Captiva 3.2 V6 230pk genoemd. Hierbij pas je de Holden Captiva 3.2 V6 230pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Holden Captiva 3.2 V6 230pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Holden Captiva 3.2 V6 230pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

bosch ecu tuning Buick
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Holden al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Holden auto dus even kwijt.