Holden Commodore 6.0 V8 350pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Holden commodore 6.0 v8 350pk

Stage 1 Holden Commodore 6.0 V8 350pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 350pk 370pk +5.7%
Koppel 517nm 535nm +3.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Wat voor voordelen heeft chiptuning Holden Commodore 6.0 V8 350pk?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Holden Commodore kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto veel soepelder gaat door Holden Commodore chip tunen. Je Holden Commodore 6.0 V8 350pk zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer performance
 • Mooier geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Aangenaam rijden​ met uw Holden Commodore 6.0 V8 350pk​

Hoe werkt het?​

Bij stage one tuning Holden Commodore 6.0 V8 350pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Holden Commodore 6.0 V8 350pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Holden Commodore 6.0 V8 350pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Holden Commodore 6.0 V8 350pk waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Holden Commodore 6.0 V8 350pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze auto tuning is veilig

 • We kopiëren uw software eerst
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Exclusief gebruik van de beste Holden Commodore 6.0 V8 350pk tuning bestanden
 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Holden Commodore 6.0 V8 350pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Holden Commodore 6.0 V8 350pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Holden Commodore 6.0 V8 350pk is een geliefde methode om je Holden Commodore 6.0 V8 350pk te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Holden Commodore 6.0 V8 350pk zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Holden Commodore 6.0 V8 350pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Holden Commodore 6.0 V8 350pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Holden Commodore 6.0 V8 350pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Holden Commodore 6.0 V8 350pk chiptuning. Hierbij pas je de Holden Commodore 6.0 V8 350pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Holden Commodore 6.0 V8 350pk haalt.

Deze vorm van Holden Commodore 6.0 V8 350pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Holden Commodore 6.0 V8 350pk ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Holden Commodore 6.0 V8 350pk.

Zo doen wij naast chiptuning Holden Commodore 6.0 V8 350pk ook verschillende andere software aanpassingen voor Holden Commodore 6.0 V8 350pk als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Holden al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Holden auto doen.